fredag 11 augusti 2017

Bröllopsdag nr 1 i augusti


Idag har ett kompispar till mig och min man sin 10:e bröllopsdag, tänk va tiden går fort! Jag hade fått äran att agera som tärna före och efter bröllopet (under själva vigseln stod de själva framme vid altaret) så jag var med bruden hos frissan, såg till att de båda fick lunch i sig innan och sedan behjälplig med klänningen under middagen/kvällen. Var ett riktigt härligt bröllop där en av mina allra bästa vänner verkligen såg ut som en prinsessa och de var så fina tillsammans.
Då de idag firar 10 år som gifta, ville jag uppmärksamma dagen lite extra och skicka dem ett litet kort och önska dem all fortsatt lycka även i framtiden.
Stämpeln på kortet kommer från Skogstokiga och har blivit ett av mina favorit-brudpars-stämplar. Ett vackert rospapper, peel-off dekoration i form av vigselringar och en metallcharm med två söta duvor.
/ia

5 kommentarer:

 1. Åh, vilket romantiskt och fint kort! Så fint av dig och din man att ge dem lite uppmärksamhet en så speciell dag:) Gillar kortet massor!!
  Kram och ha en fortsatt trevlig helg!

  SvaraRadera
 2. Jättefint kort du gjort till dem med en härlig stämpel! Roligt att få ett så fint uppdrag vid bröllopet,en dag att minnas.

  SvaraRadera
 3. Fint och romantiskt.
  Gulligt papper och stämpel.
  Ha det gott!
  Kram Lisa

  SvaraRadera
 4. Så fin stämpel! Fina papper och dekorationer. Dina vänner måste blivit superglada att få detta kort och uppmärksamhet!
  Kram och ha en fin helg!

  SvaraRadera
 5. Hej :)

  Vilket helt underbart kort du har gjort.
  Stämpeln är helt underbar :)
  GRATTIS till dina vänner som firade 10årig bröllopsdag :)

  Ha de gott.
  Kram Gurkiss

  SvaraRadera