måndag 21 augusti 2017

Bebisfika - ny bebis på gång!För nån vecka sedan firade jag att en av mina närmsta vänner väntar sitt andra barn som snart ska komma till världen. Tillsammans med några andra av hennes vänner planerade vi en överraskningsfika och hon och bebis fick lite presenter. Det blev en mycket lyckad dag och mysig.

Kortet hon fick tillsammans med presenterna fick i blå och gröna toner och stämpelmotivet kommer från MoManning och är en digital stämpel. Lite sidenband, blommor och några fina pappersstjärnor och en söt nalleknapp fick pryda kortet.

/ia

5 kommentarer:

 1. Å vilket gulligt kort! Sött passande motiv och fint mönsterpapper.
  Tack för kommentaren i min blogg. Visst är det bra mycket lättare att färglägga motivet i färger som passar till mönsterpapperet man valt, så gör jag oftast - men ibland sitter man ju bara och färglägger utan tanke på vad man ska skapa sen....då får man tänka att man färglägger i nyanser man har mönsterpapper i att välja bland sen. Tex gillar jag ju Majas papper, och då vet jag ungefär vilka pennor som passar till de papperna. Kram ♥

  SvaraRadera
 2. Så gulligt kort!! Stämpeln, pappret, dekorationerna - ja alltihop! Förstår att din väninna blev glad för det här!!
  Kram och må så gott!

  SvaraRadera
 3. Hej igen! Glömde ju - jag viker askarna av cardstock. Bestäm hur stor ask du vill ha lägg till för kanten och biga och klipp två jack på två sidor. Ex färdig ask 17x17cm med tre cm hög kant. Ask: skär till ett cs 23x23cm. Biga 3 cm runt alla kanter, klipp och vik. Lock:(med 2 cm kant) 21,2x21,2. Biga 2 cm runt om, klipp och vik - klart!:) Är lite dålig på att förklara men hoppas du förstår annars är det bara att fråga igen! Kram!

  SvaraRadera
 4. Åh, vilket gulligt kort du gjort! Söt stämpel och många fina dekorationer:) Så kul med överraskningar:) Så glad hon måste ha blivit:)
  Kram och ha det bra!

  SvaraRadera
 5. Hej :)

  Vilket super gulligt kort.
  Härligt med bebis fika för att fira att det kommer ett nytt liv :)

  Ha de gott.
  Kram Gurkiss

  SvaraRadera