onsdag 28 augusti 2013

Födelsedag


Under augusti månad fyller en av mina bästaste vänner år. Denna gången blir hon 31. Rena ungdomen ;) Eftersom hon inte bor i Sverige får jag ta det säkra före det osäkra och skicka kortet i förväg så hon helt säkert åtminstone får kortet före sin födelsedag och inte efter (svårt att pricka in helt rätt dag med detta avståndet och posten).

När jag satte samman detta kortet så inspirerades jag väldigt mycket av asamias kort (http://asamia.blogg.se/) , som alltid har så många fina detaljer, men där dekorationerna liksom hänger ihop ändå, i färgschemat. De små tagsen på vänstersidan är också efter inspiration från hennes blogg. Den rosa rosetten är faktiskt från ett band som jag fick av min vän när hon skulle flytta. Hon scrappade också lite granna och ville ge mig sin arsenal med grejor, eftersom de inte kunde flytta med allt over there.

Jag gillar verkligen det rosa ihop med det bruna och den lilla Magnoliaflickan är ju bara för söt. Detta kortet känner jag är ett av de bästa jag åstadkommit hittills. Kul!

Lämna gärna en kommentar så förgyller du min dag =)

/iaz

4 kommentarer:

 1. Ett jätte gulligt kort som vännen din säkert uppskattar mycket :)

  SvaraRadera
 2. Va glad din vän kommer att bli över det snygga kortet.
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Och som vännen som fick kortet, kan jag bara säga att jag blev väldigt väldigt glad! Passade perfekt och var så väldigt fint! Absolut ett av dina absolut bästa verk!! Tack så mycket! Och ditt KIK-meddelande värmde lika mycket efter det! Du är alldeles speciell för mig och det vet du! Hoppas jag :) Stor kram!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack vännen, ett perfekt kort till dig, min fina vän ;) Saknar dig här! När kommer ni hem och hälsar på? =) kram!

   Radera