söndag 18 augusti 2013

Bröllopsdag, 1 år har redan gåttIdag firar jag och min man vår första bröllopsdag. Och nu i vår, efter att ha knåpat ihop ca 40 kort som så småningom ska få sin egen mottagare, så satte jag igång  med att fixa ihop vårt bröllopsalbum. Tankarna gick på flera olika håll vad gäller hur det skulle göras/dekoreras osv. Till slut, efter jag lagt ut bilderna och bestämt hur de skulle sitta så föll valet på en väldigt enkel dekorering. Allt för att korten ska vara det som ska vara blickfånget. Så på varje sida blev det någon eller flera av antingen rosa/vita eller lila blommor, peel-off fjäril i silver och olika stora vita satinhjärtan. På framsidan satte jag en metalldekoration i form av två sammanlänkade hjärtan.
Idag bjuder jag på framsidan till vårt bröllopsalbum och även en sida inne i albumet och härmed (tror jag) även en första bild på hur jag som skriver denna blogg ser ut =)
Lämna gärna en kommentar eller två så blir jag glad =)
/iaz

4 kommentarer:

 1. Vilken vacker brud du va..
  Va kul det ska bli och följa och se hur ditt fina album blir..
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Tänk att det redan gått ett år sedan ni gifte er! Jag kan inte fatta att tiden bara rinner iväg :) Jag tycker du gjorde rätt val att att göra det så enkelt som möjligt och låta bilderna tala för sig själva. Färgerna passar bra ihop också! Ser fram emot att se resten också! Kram och grattis till ett år som gifta!!

  SvaraRadera
 3. Vilken härlig klänning, så vacker du var! Vilket fint minne att göra ett album med alla fina foton. Tack för titten.

  SvaraRadera
 4. Ja du,hur jag gör?
  Har först en CS,sen ett mönster papper,
  och till sist det översta pappret som jag tar tag i hörnen på och viker nästan in till mitten och sätter fast :)
  Inte alls svårt.
  Kul att du gillade det.
  Kram!

  SvaraRadera