måndag 6 februari 2017

Sneakers till en tonåring!!


Idag fyller min brorson 13, han blir tonåring! Hur gick det till? Jag minns fortfarande när jag träffade honom första gången och han var dryga en vecka gammal och jag fick honom i min famn. Detta lilla knyte som man genast kände en sådan otrolig kärlek för. Magiskt!

För att fira honom så skickade jag givetvis ett kort och valet föll på denna färgklick. Motivet är en digistämpel från Skogstokiga som jag verkligen gillar. Denna gången färglade jag den lite "tokigt" i en massa färger, vilket jag tycker blev ganska läckert om jag får säga det själv ;) Kul att utmana sig själv lite i färgläggningen ibland.

Jag har i år börjat producera kort i en annan ordning än tidigare. Förr färglade jag massor av stämplar så som jag kände för (färgmässigt), sen valde jag ut ett gäng (ca 10) stämplar, och letade upp passande mönsterpapper till, satte hop och dekorerade.
Nu väljer jag istället en icke färglagd stämpel och sen ett mönsterpapper som känns passande, sen färglägger jag stämpeln utifrån färgerna i mönsterpappret, eller i helt kontrasterande färg. Det gör att korten hänger ihop lite bättre färgmässigt, vilket är lite kul. Roligt att ändra lite i skapandeprocessen. Den senaste månaden har jag fått ihop 29 nya kort på detta sättet, så en del kommer ni att få se i bloggen framöver =)

Tack för att du lämnar ett spår i kommentarsfältet om du kikar förbi ;)

/ia

3 kommentarer:

 1. Hejsan!
  Tack för alla fina kommentarer från dig i min blogg!
  Jag är tyvärr dålig på att hinna med själv att kommentera när jag swishar förbi någonstans, men nu stannar jag upp och säger HEJ! :)
  Du har så många fina härliga och färgglada alster här i bloggen.
  Kram och ha en bra dag!
  /Lisa

  SvaraRadera
 2. Åhh, såå fint! Läcker stämpel som du färglagt i härliga färger, och jättesnygga blommor!
  Kram och ha det så gott!

  SvaraRadera
 3. Ett härligt kort i sköna färger
  och stämpeln är ju så söt :)
  Kul att förnya sitt skapartänkande ibland :)
  Kram Lisa

  SvaraRadera