onsdag 5 juni 2013

60 årig bröllopsdagDetta är ett kort som är gjort på beställning. De förutsättningar jag fick var att det skulle framgå att det var till ett par som firar 60-årig bröllopsdag i år. Det är ju helt fantastiskt!! Verkligen ett ärofyllt uppdrag. Annars gör jag mestadels kort och annat för min egen skull, inte så mycket på beställning.

Det första jag kom att tänka på direkt var detta pappret med diamanter, för det ska tydligen vara diamantbröllop när man firar 60 år. Sen utgick jag från det och skapade i mjuka lila toner. Fick även här nytta av min nya stans till Cuttlebugen. Är väldigt förtjust i den. Samt lite trollsländor utstansade från min svägerskas gömmor av stansar.

Dessutom är beställaren dansk, så därför fick det bli dansk text på kortet "Tillykke på bryllupsdagen".

Vad tycker du?
Lämna gärna en kommentar =)
/iaz

3 kommentarer:

  1. Jag tror faktiskt att det här är en av de bästa du någonsin gjort :) Jag gillar verkligen färgerna i kombinationen. Inuti är det liksom enkelt och elegant. Alldeles lagom. Fint med pärlor! Bra jobbat :)

    SvaraRadera
  2. Ett helt underbart fint kort! Vilka fina färger och detaljer!

    SvaraRadera
  3. Tack snälla för era fina kommentarer, de värmer verkligen =) DJ, jag håller med, detta kortet faller i kategorin de bästa jag gjort hittills ;)

    SvaraRadera