fredag 25 november 2016

Dubbel födelsedag igen =)



Idag firas det dubbel födelsedag igen, denna gången är det en av mina allra bästa vänner som fyller år som fick det översta kortet med söta stämpeln från MoManning och en av mina andra bästa vänners lilla dotter B som fyller 5 år som fick det nedre kortet med söta Magnoliaflickan med sin lilla nalle.
/ia

tisdag 15 november 2016

MoManning-humla


Idag fyller en av mina sysslingar år och då skickade jag detta söta kortet till henne. Den söta lilla humlan från MoManning är så rolig att färglägga och så fin på kort. Måste göra fler med henne =) Lite dekorationer fyndade på Ullared för många år sedan som kom till din rätt på detta lila kort =)
/ia

söndag 13 november 2016

Fars Dag 2016



Idag är det ju Fars Dag i Sverige och en dag då vi lite extra vill visa vår uppskattning för våra fäder. Jag valde att skicka det övre kortet till min egen pappa, med digistämpel från Skogstokiga med liljekonvaljer (pappa tycker om de blommorna har jag för mig, men han tål inte doften) och de små Busarna på. En liten tag och lite fina pappersfjärilar.
Det nedre kortet gav vi till svärfar, med den fina pojken som ser lite lillgammal ut och så blev det så läckert tyckte jag, med det lilla staketet framför som jag stansat ut. Minns inte märket på dien bara. Lite små pappersblommor i matchande färg.
/ia

onsdag 9 november 2016

Skogstokiga stämplar


Idag fyller en av min mans närmsta vänner år och hans fru och jag har även vi blivit bra vänner. Vi har båda scrappingen och att måla i målarböcker för vuxna gemensamt. Så skoj! Kul att kunna sitta och skapa lite tillsammans ibland =) Valet av kort föll på detta med de söta Busarna från Skogstokiga. Hon har så många fina stämplar i sin katalog, och dessa små Busar finns i många former. Kanske dags att köpa lite fler? Kika in här om du är intresserad http://skogstokiga.blogspot.se/
/ia

fredag 4 november 2016

Kollegas födeledag


Idag fyller en av mina närmsta kollegor år, så därför ska hon få ett litet kort av mig =) Valet föll på detta med den söta Magnoliaflickan som sträcker ut armarna för att ge mottagaren en kram. Fina pappersblommor fyndade på Ullared för länge sen, de har tyvärr inte alls lika mycket bra scrapgrejer längre, en riktig besvikelse senast jag var där. Men där finns ju även Panduro outlet ;)
/ia

torsdag 3 november 2016

En superhjälte fyller år!


Idag är det en av mina superhjältar som fyller år, min egen käre bror! Eftersom hans efternamn börjar på E så passar ju denna stämpeln bra ;) Eftersom min bror är 7 år äldre än mig, så är det någon jag alltid sett upp till och som är en mycket betydelsefull person för mig. Grattis brorsan!
/ia