måndag 30 maj 2016

Liten igelkotte


Idag fyller en av min och min mans vänner år och valet föll på att skicka detta kortet till honom för att uppmärksamma dagen. Igelkotten är ju bara för sök tycker jag =)
/ia

söndag 29 maj 2016

Mors Dag 2016


Idag är det Mors Dag och till min lilla mamma uppe i himlen skickar jag ett underbart vackert kort som visar all den kärlek jag kände för henne när hon levde och som jag fortfarande känner.
Min mamma var fantastisk, snäll, omtänksam, bäst, otrolig och världens bästa <3

Vi firar även min svärmor, min mans mamma, idag och hon fick detta fina kort. Stämpeln är en digi från MoManning och det passar perfekt med skylten där man själv kan skriva en passande text till vilket korttillfälle som helst.
Metallhörnet och metallblommorna kommer från PY Hoby, precis som halvpärlorna.
/ia

3-årsdag idag!!



Idag finns det en liten nybliven 3-åring som fått detta kort, lilla Matilda som redan fyller 3 år. Tänk va tiden går fort.
Den söta stämpeln med flickan och nallen kommer från MoManning och ä en digitalstämpel. Det är så smidigt med digitala stämplar och man slipper kladdet med att stämpla upp motivet =)
Motivet är färglagt med Promarers. Blommorna kommer från Ullared. Minns inte vart den söta elefanten och tagen kommer ifrån.
/ia

tisdag 17 maj 2016

Far fyller år



Idag fyller min kära far år och eftersom jag tänker på färgen lila när jag tänker på honom så föll valet på detta kortet. Det går väl bra att skicka ett kort till en man fast det är en tjejstämpel på kortet? ;)
Gillar verkligen den här söta stämpeln från Magnolia, färglagd med Promarkers. Har använt min nya die med bladslingan som fick sitta lite bakom fotomattan. Ett par blombrads fyndade på Ullared samt även fintblommorna inuti kortet. Fjärilen kommer från PY Hobby samt även washitejpen som ser ut som negativremsor.
Tack för alla fina och goa kommentarer ni lämnar, de uppskattas så mycket. Och så är det roligt att besöka er och se era fina alster.
/ia

söndag 15 maj 2016

Faster 70 år idag


Idag fyller den äldre av mina två fastrar år, 70 år! Det är en stor dag när man fyller jämt och jag hoppas hon får en riktigt härlig födelsedag och blir ordentligt firad.
Valet av kort föll på denna med den söta stämpeln från Skogstokiga. Tyckte den hade lite 70-talskänsla över sig, själva stämpeln. Den är månad med Promarkers.
/ia

lördag 7 maj 2016

Nya stämplar och födelsedag


För ett tag sen köpte jag mig lite nya digitala stämpar från Skogstokiga, bland annat denna söta.
Älskar de söta skorna och de söta små figurerna som hon ritat.
Detta kort skickas till en av mina bästa vänners son som fyller 11 år idag. Grattis Elias!
/ia

onsdag 4 maj 2016

Liten Max är född!!



I veckan fick jag veta att en av mina vänner från studietiden nedkommit med en liten Max, så vad passar väl bättre än att ära tillfället med ett litet kort? Detta kort gjorde jag för länge sen och när jag kikade igenom kort så fastnade jag för detta. Tycker det är så fint med stjärnorna och månen. Pappret kommer från ett block jag fyndat på Ullared för länge sen och med lite glitter på dem så liksom poppar de ut så fint från pappret tycker jag.
/ia