onsdag 25 november 2015

Dubbel födelsedag nu igen =)



Idag fyller en av mina närmsta vänner år och även en annan av mina närmsta vänners lilla dotter. Det övre kortet fick vännen, ett kort i lila toner med en söt Magnoliastämpel och lite metallbrads och fjäril. Det nedre prinsesskortet fick den lilla prinsessan (Magnolia) som fyller 4 år idag.
Grattis till er båda =)
/ia

söndag 22 november 2015

Årets julkort är nu äntligen klara

Så där, nu är äntligen årets julkort klara. Lite senare i år än förra året. Men skönt att det är klart. Nu ska de bara skickas ut till sina mottagare så småningom. Så här blev de:



En del blev lite enklare och en del lite mer arbetade, för att de skulle bli lite olika. Har använt amma stämpel på några kort, men annars är de alla olika. Blev nöjd med årets skörd på 29 kort =)

Ska du göra några julkort i år och skicka iväg och är du klar eller har du några kvar att göra?

/ia

söndag 15 november 2015

Sysslings födelsedag


Idag fyller en av mina sysslingar år och detta kortet fick hon till ära för dagen. E liten Magnoliaprinsessa, lite glasblommor och en kakservett. Gillar verkligen den blå färgen på detaljerna.
/ia

måndag 9 november 2015

Gemensam väns 40-årsdag


Detta kort valde jag för att skicka till min och min mans gemensamma väns 40-årsdag. Tycker det ger en härlig, glad känsla. Både tack vare den härliga stämpeln (MoManning) och färgerna i gult, orange och lila. Hoppas han blev nöjd med sitt kort =)
Lämna gärna ett spår i loggen om du kikar förbi så jag kan hälsa på dig =)
/ia

söndag 8 november 2015

Fars Dag 2015



Fars Dag är ett kommersiellt jippo egentligen som många andra likadana dagar, men det är ett alldeles ypperligt tillfälle att uppmärksamma våra pappor och svärfräldrar lite extra och tala om för dem hur mycket de betyder för oss och vad vi känner för dem. Det övre kortet skickade jag till min pappa och det nedre gav vi till min svärfar/min mans pappa.
Stämpeln på det övre kortet är en MoManning och den nedre en Magnolia. Mönsterpappret på övre kortet är från TGR och är självhäftande tyg. Blev en läcker yta på det. Det nedre kommer från ett pappersblock köpt på Slöjddetaljer.
/ia

tisdag 3 november 2015

Brorsans födelsedag!!


Idag fyller min fina bror år! Han jobbar som lärare/rektor så jag tyckte denna lilla skolpojken passade så bra på ett kort till honom =) Stämpelmotivet är från MoManning och är en digitalstämpel. Hon har massa fina stämplar man kan fynda =) Lite pappersblommor och fina brads. Lite svarta border fyndade på Pandurs outletbutik i Ullared. Mönsterpappret är från ett tjockt 15*15 pappersblock köpt på PY Hobby.
Tack för alla era fina kommentarer ni lämnar, de gör mig så glad och det är så roligt att höra att ni gillar det ni ser. Det får mig att känna mig stolt över mina alster, vilket är den finaste gåva ni kan ge. Tack <3
/ia