lördag 28 februari 2015

Kollegas födelsedag idag


Idag fyller en av mina fina kollegor år, hon hennes dag förärades med detta kort. Hon älskar att dansa och därför tyckte jag detta kortet skulle passa henne bra. En Magnoliastämpel med ett dansande par, några blommor och en hjärtformad doily. Några rhinestones och ett papper från ett litet 15*15 block köpt på Slöjddetaljer.
Lämna gärna en kommentar om du har vägarna förbi =)
/ia

söndag 22 februari 2015

Svärmors födelsedag


Idag fyller svärmor år och detta kort fick hon för att fira dagen. Kort i blå toner med en vacker Magnoliastämpel. Blommor och fjäril fyndade på Ullared, tag utstansad med en stans fyndad på PY Hobby och även rhinestones. Den lilla metallcharmen fyndades på en loppis.

Tack för alla fina kommentarer ni lämnar, de värmer alltid att få höra så fina saker om de kort jag skapar. Och så är det så roligt att få besöka er och se era fina alster.

/ia

lördag 21 februari 2015

Vinsten


Igår med posten kom vinsten från pojjos tävling. Superfina blommor! Och i mina favvofärger med! Rosa, lila och turkost mest =) Tack snälla Johanna för den fina vinsten =)
/ia

torsdag 19 februari 2015

Alla Hjärtans Dag


För några dagar sedan var det alla hjärtans dag och även i år fick mannen ett kort. Detta året blev det ett väldigt enkelt kort och på insidan skrev jag alla positiva beskrivande ord om honom jag kunde komma på. Kortet blev uppskattat iaf. =)
/ia

fredag 13 februari 2015

Jag vann!

Tänka sig, läste precis på Johanns/pojjos blogg att hon valt mitt kort som vinnare i hennes tävling. Kortet som du finner i senaste inlägget. Jag blev så otroligt glad! Stort tack Johanna! Wow! VIlken känsla! Och vilken fredag den 13:e :) Nu är den snart slut och jag vågar mig nästan på att säga att det brukar vara en bra dag för mig ;)
/ia

söndag 8 februari 2015

Tävlingsbidrag


Läste i pojjos blogg att hon har en tävling för att fira sin födelsedag som är imorgon den 9 februari. Alstret skulle gå i färgerna grönt, vitt och rosa. Hoppas mitt bidrag är godkänt trots det lilla gula på sköldpaddans partyhatt =)
Vem som ska få detta kortet är i nuläget inte bestämt, det år tiden utvisa ;)
/ia

fredag 6 februari 2015

Brorsonen fyller 11 år


Idag fyller min fina brorson 11 år, tänk va tiden går fort! Det var ju som igår som jag träffade honom för första gången och höll det lilla knytet i min famn. En fin liten kille som fick allas kärlek med en gång. Han är precis lika fin idag, en omtänksam och go kille som har en stor plats i våra hjärtan.
Grattis älskade, fina brorson på din födelsedag!

Kortet består av en stämpel från MoManning som jag föll för. Passar till många =) En blomma fyndad på Ullared och text utskriven på datorn.

/ia