måndag 26 december 2011

julklapp


till min mormor och min faster gjorde jag dem en varsin kalender där jag scrappade bilder till varje månad. Hur tycker du den blev?
/iaz

söndag 18 december 2011

brorsdotter fyllt 5 år


Igår fyllde min brorsdotter hela 5 år! Tiden går fort och det var ju inte länge sedan hon var en liten bebis =)
Hon fick detta rosa prinsesskort som jag är mycket nöjd med. Det är nog det finaste, sötaste kort jag gjort, om man får skryta lite =) Mycket rosa, glitter och ännu mera rosa.

Kan låta hälsa att hon gillade kortet, då jag fick äran att i år själv lämna över kortet i egen hög person. Härligt!

Vad tycker du om kortet?

/iaz

barnkort


Häromdagen fyllde en av mina närmsta vänners lilla dotter hela 4 år! Tiden går så himla fort, man undrar vart den tar vägen? Iaf så gjorde jag ett ganska enkelt kort där jag lät pappret lite tala för sig självt. Gillar detta färgglada papper.
Vad tycker du?
/iaz

tisdag 13 december 2011

födelsedag


Häromdagen fyllde min väns man år, och jag ville skicka honom ett kort. Det är svårare tycker jag att hitta rätt med färger och dekoration när det är ett "killkort", men jag är hyfsat nöjd med denna iaf. Det är första gången jag använder min punchinella som jag typ köpte för över ett år sedan. Men den funkar ju att sätta på detta viset bla, får prova mig fram =)

/iaz

4 år! Tänk va tiden går fort =)



Idag fyller en av mina vänners lilla tjej hela 4 år! Tänk va tiden går snabbt och själv blir man inget äldre alls ;)

Skickade henne detta kort i pastelliga toner. Hoppas det blev uppskattat ;)

Lämna gärna en kommentar.

/iaz

fredag 9 december 2011

en dotter!!


För 2 veckor sedan fick en av mina närmsta vänner en liten dotter som är söt som socker! Hoppas på att få träffa dem snart hela familjen. I väntan på det skickades ett litet födelsekort för att välkomna det lilla livet. Det blev ett enkelt kort, men ändå ganska sött tycker jag.
Vad tycker du?
Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad =)
/iaz

lördag 3 december 2011

svärfar


Idag har vi firat svärfars födelesdag! Då fick han detta kort som jag verkligen blev riktigt nöjd med kompositionen på. Färgerna gifter sig fint med dekorationerna. Eller vad tycker ni?

/iaz

torsdag 1 december 2011

födelsedag!


I veckan som var fyllde en av mina bästa vänner 30 år och då förärades hon med detta kort och ett besök ;)
Har gjort ett enkelt kort där pappret på framsidan fått vara nästan orört, bara med ett par utstående stickers och texten som är överdragen med Glossy Accent.
Vad tycks?
/iaz